Thu 31 October '13 - 6:45 AM - 6th MATCH DAY
   СПОРТНА ЗОНА (1) - СПОРТНА ЗОНА (1)
Line-ups
Notes
Мачът на 2-те минути: АФК Строител и Пътпроект изиграха един спектакъл, изпълнен с драматични обрати и майсторски голове. "Проектантите" започнаха пределно концентрирани и в рамките на 2 минути, отбелязаха два гола "от съблекалнята". Разписаха се "обичайните заподозрени" - Николай Николов и Цветомир Николов, които справедливо са опредаляни като атомното дуо на БСФЛ.
След като получи този шамар, отбора на АФК Строител започна бавно да се съвзема. В играта ги върнаха два гола за две минути. Първо Вихрен Новков намали в 22 мин., а в самия край на полувремето/24 мин/, Ангел Тошев успя да изравни и да донесе психологическо предимство на своя отбор преди началото на антракта.
Втората част започна, като пълно копие на първото полувреме, като ролите обаче бяха разменени. Набързо, в рамките на две минути /31 и 33 мин./ Ангел Тошев оформи своя хеттрик и прати съперника в тежък нокдаун. Последва период в които не се виждаше, как Пътпроект може да измъкне нещо от този мач. Да, ама не.
В рамките на две минути /40 и 42 /резултата беше изравнен, 4:4. Първото попадение дойде след чудесна триходова комбинация от статично положение и гол на Цветомир Николов за 4:3. Това обаче не беше последната дума на Цветомир за тази вечер, който "заши" гол-шедьовър с левачката и записа хеттрик на личната си сметка.
До края на мача и двата отбора търсиха победата, но така и никой не успя да я постигне. В тези минути ще запомним персоналния двубой между Кирил Иванов /Пътпроект/ и "звездата" Ангел Тошев/АФК Строител/. Двамата водиха една мъжка битка с поделено надмощие, която се яви и своеобразно олицетворение на събитията на терена. Страхотен мач с марка БСФЛ !!! Поздравления и за двата отбора.