Line-ups
Notes
Пореден футболен шедьовър в БСФЛ сътвориха Станилов и GS Строймаркет.
Мачът започна според очакванията и станиловци набързо поведоха с 3-0, а до края на първото полувреме отборите си размениха по един гол за да оформят резултата на 4:1.
Второто полувреме се очертаваше като протоколно и всички очакваха Станилов да разгроми "Маркета". Да, ама не.
Противно на нагласите и футболната логика, момчетата от "Господинови Строймаркет" отбелязаха 3 последователни гола и резултата стана 4:4. Автори на попаденията бяха Кристиян Иванов и Стоян Гиров на два пъти с което той оформи своя хеттрик.
Оставаха броени минути до края и GS вече докосваха своята първа точка в Лигата. Последната си дума обаче, не бе казъл фронтмена на Станилов – Димитър Вучелийски.
Три минути преди края, Вучелийски намери топката със страхотно воле и я прати неспасяемо зад гърба на вездесъщия в този мач Петър Иванов за 5:4.
При този резултат дойде края на срещата.......... и нека първо оттадем заслуженото на загубилите. „Голямо браво“ за симпатягите от „Маркета“, които въпреки късата резервна скамейка и споходилите ги контузии, се раздадоха напълно и станаха причина този мач да бъде запомнен. Намесите на Петър Иванов/GS Строймаркет/ на вратата ни вдъхновиха за учредим награда за „Играч на седмицата“ в БСФЛ. Именно, Петър Иванов е първият носител на новоучредения приз и като награда официално ще му бъдат връчени чифт вратарски ръкавици.
Заслужени поздравления и за отбора на Станилов, който явно тепърва ще набира скорост и ще се утвърждава в Ceresit БСФЛ.