КУПА НА ФУТБОЛНИТЕ ЛИГИ 2021/22
6 a side football - Male
   Thu 02 December '21 - 8:00 PM - 6th MATCH DAY
   СК Грийнспорт Слатина - СК Грийнспорт Слатина