КУПА НА ФУТБОЛНИТЕ ЛИГИ 2021/22
6 a side football - Male
   Wed 23 February '22 - 9:00 PM - ROUND OF 16
   СК Грийнспорт Слатина - СК Грийнспорт Слатина